APILO SENDMAIL

Afdrukken


WAT

Met Apilo Sendmail kan je opgemaakte mail sturen naar je leerlingen.DOWNLOAD


V1: used in Dendermonde en Lebbeke

SMS en MAIL school systeem

sms: we hebben een applicatie die sms kan versturen. Deze is gelinkt met de administratiesoftware zodat alle leerlingen van vb een bepaalde leerkracht kan gesmst en gemaild worden. Leerlingen zonder gsmnummer worden weergegeven op het scherm zodat de administratie hen direct kan opbellen. De directie krijgt steeds een copy van de sms zodat deze steeds op de hoogte is van afwezigheden van de leerkrachten. Dagelijks stuurt deze applicatie ook een verjaardagsmail.

Wij willen snel onze leerlingen op de hoogte stellen bij afwezigheid van een leerkracht?

Dit kan met ons systeem!

Hoe werkt het?

De mails worden verstuurd via de website, voor de sms heb je credits nodig bij vb sms-tools of clickatel of anderen.

Waar haalt de applicatie de gegevens?

Er kan gewerkt worden met exports uit het administratiesysteem (debderdt, ovgs, WISA). Zo heeft het programma alle gegevens (volgens de functies van het adminstratieprogramma) van wie, wanneer, waar en bij welke leraar les volgt. Op deze functies kan er dan gefilterd worden om gericht te melden.

Wat is er speciaal aan jullie applicatie?

Er wordt een log gegeven op het scherm. Hierop staan de leerlingen die geen GSM hebben, zodat deze opgebeld kunnen worden.
De directie krijgt ook een sms en mail, zodat deze op de hooogte zijn van de melding.Laatst aangepast op zaterdag 24 september 2011 21:25